Perafita

A 5 minuts en cotxe de Cal Terri, hi ha el bonic poble de Perafita. Aquí hi podeu trobar comerç, forns de pa on comprar les famoses coques, l’ Església de Sant Pere, fonts i indrets on anar d’excursió.

Destacar la Festa  de la Candelera, el primer cap de setmana de febrer, amb la vistosa cercavila  on participen cavalls, mules, rucs, ponis i carruatges, cap-grossos de Perafita, etc.

http://www.perafita.cat/el-municipi/turisme/

Senderisme

Boscos, corriols, prats amb bestiar, vistes impressionants.  Des de Cal Terri, i des de Perafita podeu realitzar moltes excursions a peu o en bici que us captivaran.

http://www.perafita.cat/el-municipi/turisme/rutesrutasroutes/

Lluçanès

La comarca natural del Lluçanès conserva una personalitat pròpia i és un recés de tranquil·litat i natura.

La comarca té infinitat de patrimoni cultural com les joies del romànic de Lluçà o la Cripta d’Oristà, impressionants miradors com els del Santuari dels Munts, Lourdes de Prats, i molts altres, arbres monumentals i balmes espectaculars.

També podeu gaudir de moltes fires i esdeveniments culturals com la Fira de La Candelera a Perafita , la Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra, el mercat setmanal els diumenges a Prats, etc.

I no us podeu perdre l’ excel·lent gastronomia de la zona.

https://turisme.llucanes.cat/

Vic

A mitja hora en cotxe des de Cal Terri, la capital d’ Osona es presenta per si sola: la Plaça Major, el mercat setmanal dels dissabtes i dimarts, la Catedral, el nucli històric, el Museu Episcopal i infinites rutes i activitats per gaudir amb família i amics.

https://www.victurisme.cat/

Osona

A  banda del Lluçanès, Osona es plena de viles per gaudir, espais naturals on relaxar-se , i patrimoni cultural per visitar : Rupit, Sau, Sant Pere de Casserres, no us ho acabareu.

https://osonaturisme.cat/

Distancies des de Cal Terri

Barcelona:  96 km

Vic: 30 km

Ripoll: 25 km

Pantà de Sau: 38 km